top of page

 Over mij

Via meerdere omzwervingen in Nederland en Australië, ben ik uiteindelijk in het mooie Diepenheim, Twente terecht gekomen. Een heerlijke plek, waar de tijd langzamer lijkt te gaan. Een plek die uitnodigt om goed na te kunnen denken over mijn fotoprojecten.

Na 25 jaar als operatie-assistente gewerkt te hebben, heb ik in 2010 mijn opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond. 

Naast particuliere opdrachten werk ik ook aan mijn persoonlijke projecten. Projecten met een sociaal karakter, die mij na aan het hart liggen. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen met een beperking. Hiermee kan ik een andere, vaak niet zichtbare wereld laten zien. 

Mijn foto's hebben over het algemeen een verhalend karakter. Dit element vind je niet alleen terug in mijn persoonlijke projecten, maar ook in mijn documentaire (familie) fotografie.

In januari 2022 heb ik een masterclass documentaire fotografie bij National Geographic met een mooi project af kunnen sluiten.

Jeannet Stassen.

JSF_6309.jpg

Neem contact met mij op als je vragen hebt over het laten maken van een portret of familiereportage. Ik stuur dan zo snel mogelijk een passende offerte.

Jeannet Stassen

0623347204

info@jeannetstassen.nl


CONTACT

CONTACT

Bedankt voor het indienen!
bottom of page